Seedorf možno skončí v AC, rossoneri chcú Donadoniho

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 15:48 • 2 min
Seedorf možno skončí v AC, rossoneri chcú Donadoniho

MILÁNO - Clarence Seedorf nemá isté miesto hlavného tréner futbalistov AC Miláno aj v budúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Rossoneri skončili v najvyššej talianskej súťaži na ôsmom mieste a nepredstavia sa v pohárovej Európe prvýkrát po 16 rokoch. Naposledy neúčinkovali v klubovej súťaži na starom kontinente v ročníku 1998/99. Holandského kouča Seedorfa, ktorý počas sezóny nahradil odvolaného Massimiliana Allegriho, by mohol na poste šéfa realizačného tímu vymeniť Roberto Donadoni. Ten v nedávno skončenom ligovom ročníku priviedol Parmu k účasti v 3. predkole Európskej ligy 2014/2015.

 

"Nerád by som sa predčasne uchyľoval k nejakým špekuláciám. Dôležité slovo bude mať aj prezident klubu FC Parma. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť," povedal pre Sky Sport Italia na margo svojho zotrvania v Parme, resp. odchodu do Milána bývalý kormidelník talianskej reprezentácie Donadoni a dodal: "Bola by pre mňa samovražda, keby som povedal niečo iné, než to, že som hrdý na to, čo som dokázal s Parmou. Vďačím tomuto klubu za veľa."  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies