Sean Kingston sa vyhol súdu ohľadom obvinenia zo znásilnenia

NETKY.SK • 1 September 2013, 12:45 • 2 min
Sean Kingston sa vyhol súdu ohľadom obvinenia zo znásilnenia

USA - Speváka zažalovala istá Carissa Capeloto, ktorá od neho požadovala ako odškodné minimálne päť miliónov dolárov (v prepočte približne 3,77 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Jamajsko-americký spevák Sean Kingston, ktorý sa mal v novembri postaviť pred súd pre obvinenie zo znásilnenia, sa s údajnou obeťou dohodol mimosúdne. Ak pre portál TMZ.com uviedol nemenovaný zdroj zo spevákovho okolia, Kingston 22-ročnej Carisse Capeloto zaplatil bližšie nešpecifikovanú sumu ako odškodné.

Capeloto tento týždeň zažalovala Kingstona spolu s jeho bodyguardom a členom sprievodnej kapely za to, že ju v roku 2010 údajne hromadne znásilnili. Malo sa tak stať po tom, ako ju spevák pozval do hotelovej izby po koncerte Justina Biebera v Seattli, na ktorom vystupoval aj on. Po tom, ako prišla do miestnosti, uvidela nahého Kingstona ležať na posteli, na ktorú ju hodil bodyguard a všetci traja ju následne znásilnili. Tvrdí tiež, že bola pod vplyvom omamných látok, ale so stykom nesúhlasila. Spevák však predložil dokumenty, podľa ktorých k pohlavnému styku došlo úplne dobrovoľne. Capoloto po sexe z izby odviedla jej blízka osoba a zavolali políciu. Ženu následne ošetrili v nemocnici. V roku 2010 polícia však vyšetrovanie pozastavila pre nedôveryhodnosť informácií zo strany Capoleto. Tá teraz od útočníkov požadovala odškodné minimálne päť miliónov dolárov (v prepočte približne 3,77 milióna eur). Spomínaný zdroj však prezradil, že Kingston jej vyplatil iba časť tejto sumy. 

Dvadsaťtriročný Sean Kingston začínal svoju kariéru ako rapper, ale po tom, ako ho objavili predstavitelia Beluga Heights Records, sa z neho postupne stal spevák. Debutoval v roku 2007 eponymným albumom, ktorý obsahoval aj hit Beautiful Girls. O dva roky neskôr vydal štúdiovku s názvom Tomorrow. V septembri by mu mala vyjsť tretia nahrávka s názvom Back 2 Life. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies