Schweinsteiger môže pomôcť Manchestru United, myslí si Löw

NETKY.SK • 4 November 2016, 10:33 • 2 min
Schweinsteiger môže pomôcť Manchestru United, myslí si Löw

ERFURT - Podľa trénera nemeckej futbalovej reprezentácie Joachima Löwa má Bastian Schweinsteiger budúcnosť v Manchestri United. Informovala o tom agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Niekedy sa dejú vo futbale náhle zmeny. Možno Jose Mourinho prehodnocuje svoj krok pre nie práve najlepšie výsledky Manchestru United. Pre Bastiana by to bolo dobré. Myslím si, že je to hráč, ktorý môže pomôcť tímu a dokáže zo seba vydať to najlepšie, keď je to potrebné," povedal tréner Nemecka na adresu 32-ročného stredopoliara.

 

Bývalý hráč Bayernu Mníchov zamieril na Old Trafford v lete 2015, ale pod taktovkou Mourinha sa dostal na vedľajšiu koľaj. Portugalský kormidelník oznámil v lete skúsenému stredopoliarovi, že nefiguruje v jeho plánoch. Schweinsteiger tak trénoval sám, respektíve s rezervným tímom. Na konci októbra sa Nemec nečakane objavil prvýkrát v sezóne na tréningu A-tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies