Scenár Warcraftu je úžasný, tvrdí Colin Farrell

NETKY.SK • 17 November 2013, 13:00 • 2 min
Scenár Warcraftu je úžasný, tvrdí Colin Farrell

BRATISLAVA - Tridsaťsedemročný herec, ktorého spájali s jednou z hlavných postáv pripravovaného projektu, však netuší, čo sa s filmom momentálne deje.

slovakia

left justify in out

Írsky herec Colin Farrell prezradil, že scenár pripravovanej snímky inšpirovanej sériou videohier Warcraft je úžasný. Tridsaťsedemročný Farrell sa vraj rozprával s režisérom filmu Duncanom Jonesom, avšak informácie o jeho účasti na projekte zatiaľ nie sú oficiálne. "Na chvíľu sme si s Duncanom sadli a prečítal som si scenár. Ten sa mi páčil a on (Jones, pozn. SITA) bol tiež v pohode. Neviem, čo sa s filmom deje teraz, neviem, ako pokročili v prípravách," povedal herec v rozhovore pre portál IGN.

"Scenár bol skutočne úžasný a je to svet, ktorý som nikdy nepreskúmal. Neviem si predstaviť, čo Duncan so svojou predstavivosťou spraví z Warcraftu, keď len s malým rozpočtom nakrútil Moon (2009)," dodal Farrell. Dej filmu by sa podľa spoločnosti Blizzard, ktorá je tvorcom videohier Warcraft, mal sústrediť na prvý kontakt ľudí s rasou orkov. Snímka by sa mala do kín dostať 18. decembra 2015. 

Colin Farrell je rodákom z Dublinu. Svoju hereckú kariéru začal v rôznych televíznych filmoch a seriáloch. Zlom prišiel až so snímkou Tábor tigrov (2000), v ktorej dostal hlavnú úlohu, a ocenili ho bostonskí i londýnski filmoví kritici. Následne si zahral vo filmoch ako Telefónna búdka (2002), Minority Report (2002), Daredevil (2003), Alexander Veľký (2004), Miami Vice (2006), Ondine (2009), Útek zo Sibíri (2010), Šéfovia na zabitie (2011), Total Recall (2012) či Sedem psychopatov (2012). Za výkon v komédii V Brugách (2008) dostal Zlatý glóbus. V roku 2013 sa objavil v akčnom krimi Dead Man Down či dráme Saving Mr. Banks, ktorá sa do slovenských kín dostane až v polovici januára 2014. Farrell mal búrlivý osobný život, v minulosti sa pre škandály týkajúce sa drog či dokonca sexuálneho obťažovania pravidelne objavoval v médiách. Dvojnásobného otca magazín People v roku 2003 zaradil medzi 50 najpríťažlivejších mužov sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies