SC: Trnava v N. Zámkoch jasným favoritom na postup do 4. kola

NETKY.SK • 7 September 2015, 15:29 • 2 min
SC: Trnava v N. Zámkoch jasným favoritom na postup do 4. kola

TRNAVA - Po minulotýždňovej bohatej porcii 28 stretnutí pokračuje slovenská pohárová futbalová klubová súťaž s názvom Slovnaft Cup 2015/2016 tento týždeň jediným duelom. V utorok 8. 9. od 16.30 h nastúpi FKM Nové Zámky proti FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Ivana Hucka, ktorý zažije na lavičke "andelov" súťažnú premiéru, sú na pôde aktuálne 9. tímu tretej ligy jednoznačným favoritom na postup do šestnásťfinále. Zápas v Nových Zámkoch rozhoduje ako hlavný arbiter Marek Špaček, na čiarach mu budú pomáhať Peter Bednár a Martin Borsányi.

 

Do skompletizovania itinerára 3. kola Slovnaft Cupu chýbajú ešte štyri duely, v ktorých sa predstaví zostávajúce kvarteto účastníkov najvyššej slovenskej súťaže: spomenutý FC Spartak Trnava, ďalej obhajca prvenstva AS Trenčín, ŠK Slovan Bratislava a MŠK Žilina. Z dvanástich účastníkov Fortuna ligy sa v tohtosezónnej edícii domáceho pohára porúčal len jediný - MFK Skalica v augustovom 2. kole po remíze 1:1 a následnom neúspešnom jedenástkovom rozstrele na trávniku Krásna nad Kysucou (4:5).

 

Rovnako ako v 1. a 2. kole sa aj v tejto ďalšej fáze hrá na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach nasleduje hneď jedenástkový rozstrel. Držiteľom trofeje sú futbalisti AS Trenčín, ktorí v prvomájovom finále na trávniku v Poprade uspeli proti FK Senica až v jedenástkovej "lotérii" (3:2), v riadnom hracom čase po 90 minútach sa tento súboj skončil 1:1 a po následnom predĺžení 2x15 minút bolo tiež nerozhodne 2:2.

Zostávajúci program 3. kola futbalového Slovnaft Cupu 2015/2016:

Utorok 8. septembra:

FKM Nové Zámky - FC Spartak Trnava (16.30)

Utorok 15. septembra:
ŠK Závod - AS Trenčín (16.00)
ŠK Vinica - ŠK Slovan Bratislava (16.00)

Streda 30. septembra:
MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MŠK Žilina (16.00)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies