Šatan a Čaplovič si zahrajú futbal so žiakmi bratislavskej športovej školy

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 06:38 • 2 min
Šatan a Čaplovič si zahrajú futbal so žiakmi bratislavskej športovej školy

Šatan a Čaplovič si zahrajú futbal so žiakmi bratislavskej športovej školy - Hokej Žiaci Základnej školy na Kalinčiakovej ulici v Bratislave, ktorá v športových triedach vychováva budúcich hokejistov aj futbalistov, dostanú na deň detí možnosť zahrať si f

slovakia

left justify in out

img

Žiaci Základnej školy na Kalinčiakovej ulici v Bratislave, ktorá v športových triedach vychováva budúcich hokejistov aj futbalistov, dostanú na deň detí možnosť zahrať si futbal s hokejovým reprezentantom Miroslavom Šatanom a tiež ministrom školstva Dušanom Čaplovičom (Smer-SD).
      Symbolický futbalový zápas sa začne na ihrisku školy o 9.00 h. Po hre budú žiaci so Šatanom a ministrom diskutovať o hokeji a o nedávnych majstrovstvách sveta, na ktorých slovenskí hokejisti získali striebornú medailu. 
      "Pre mladých hokejistov to bude určite príjemný darček, keďže Miro Šatan je nepochybne lídrom a tým, kto môže omnoho viac motivovať mladých ľudí, aby hokej robili nielen s talentom, ale aj so srdcom," uviedol hovorca ministerstva školstva Michal Kaliňák.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies