SaS má vyše 170 členov, takmer 6-tisíc Priateľov slobody a chystá sa do regiónov

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 11:51 • 2 min
SaS má vyše 170 členov, takmer 6-tisíc Priateľov slobody a chystá sa do regiónov

BRATISLAVA - Strana SaS má viac ako 170 členov a takmer 6000 Priateľov slobody. Denne dostáva žiadosti záujemcov stať sa Priateľom slobody alebo členom strany.

slovakia

left justify in out

Na zvýšený dopyt reagujú liberáli zvýšenou aktivitou výjazdov do regiónov Slovenska. Poslanci Národnej rady SR z SaS sa chystajú na výjazdy a diskusie.

 

"SaS vníma kontinuálne narastajúci záujem o spoluprácu ako dobré vysvedčenie svojej doterajšej práce, keďže nerobíme cielený nábor nových členov a sympatizantov, ale členskú základňu kreujeme na základe prirodzeného záujmu občanov," uviedol predseda strany Richard Sulík.

 

Členská základňa je podľa podpredsedu Ľubomíra Galka najväčší kapitál liberálov. "Preto každý žiadateľ o členstvo v strane musí prejsť presne stanoveným výberovým procesom," zdôraznil. Najvhodnejší spôsob, ako začať spoluprácu s SaS, je podľa neho najskôr sa stať Priateľom slobody.

 

Liberáli tiež informujú, že zintenzívňujú svoju činnosť v regiónoch. Cieľom je osobne predostrieť občanom vo všetkých kútoch republiky svoju víziu lepšieho Slovenska. SaS pripravuje výjazdy poslancov parlamentu a diskusie s miestnymi predstaviteľmi strany a občanmi vo všetkých kútoch republiky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies