Šarapovová je v nepriazni spoluhráčok, bývalá česká tenistka sa jej zastala

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 12:51 • 2 min
Šarapovová je v nepriazni spoluhráčok, bývalá česká tenistka sa jej zastala

PRAHA - Česká bývalá tenistka Iveta Benešová verejne povzbudila Rusku Mariu Šarapovovú, ktorej aprílový návrat na kurty po zákaze štartu na 15 mesiacov za porušenie antidopingových pravidiel zďaleka nevyvolal iba pozitívne privítania.

slovakia

left justify in out

Sprievodným dôvodom okrem povesti chladnej osoby v zázemí boli voľné karty urýchľujúce cestu nazad. Držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová si na ich základe už zahrala v Stuttgarte, Madride a Ríme, v júni to bude v Birminghame.

"Podporujem Mariu Šarapovovú v jej comebacku, podľa mojej skúsenosti vždy bola príjemná. Nechápem určité hráčky a ich komentáre!" napísala Benešová na twitteri.

Tridsaťštyriročná ľavoruká rodáčka z Mostu Benešová, ktorá uzavrela svoju kariéru v auguste 2014, sa vo svetovom rebríčku WTA najvyššie dostala na 25. miesto vo dvojhre a 17. priečku vo štvorhre.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies