Šarapovová a Dimitrov: Už je ruka v rukáve

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 14:28 • 2 min
Šarapovová a Dimitrov: Už je ruka v rukáve

MADRID - Ruská tenistka Maria Šarapovová a Bulhar Grigor Dimitrov už netaja svoj vzťah.

slovakia

left justify in out

Daily Mail priniesol "paparazzovský" seriál záberov z ulíc Madridu, kde partneri momentálne hrajú na turnaji v areáli Caja Mágica a v stredu si vyšli na večernú prechádzku - ruka v ruke a líce pri líci. "Romantický okamih: dvojica športovcov sa nežne bozkáva na rohu ulice," znie jeden z textov pod fotkami.

Šarapovovej aj Dimitrovovi sa momentálne darí aj na kurtoch. Dvadsaťšesťročná Ruska už je vo štvrťfinále, o päť rokov mladší Bulhar v utorok zdolal lídra svetového rebríčka Novaka Djokoviča. V januári na tlačovej besede počas melbournských grandslamových Australian Open odbil otázky, ktoré sa netýkali tenisu: "Zastávam názor, že som tu ako hráč. Neprišiel som sem hovoriť o mojom civilnom živote. Ľudia milujú klebety. Kto nie? Vyhodnocujem si to však ako zásah do súkromia, považujem to za nesprávne."

Dimitrova pred viac ako rokom spájali s Američankou Serenou Williamsovou. Denník New York Post priniesol takýto dohad na základe správy od nekonkretizovaného informátora z Paríža. Šumy zrejme vyvstali zo skutočnosti, že Dimitrov mal zázemie v Akadémii Patricka Mouratogloua, ktorého hviezdnou klientkou a neskôr aj civilnou partnerkou sa medzičasom stala spomenutá Američanka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies