Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. budú mať syna

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 06:31 • 2 min
Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. budú mať syna

Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. budú mať syna - Celebrity Očakávané dieťatko hereckej dvojice Sarah Michelle Gellar a Freddieho Prinza Jr.

slovakia

left justify in out

 

img

Očakávané dieťatko hereckej dvojice Sarah Michelle Gellar a Freddieho Prinza Jr. je chlapček. Na súrodenca sa teší ich dcérka Charlotte, ktorá v septembri oslávi tretie narodeniny. "Sú nadšení z toho, že Charlotte bude mať malého bračeka," potvrdil magazínu People zdroj blízky dvojici. Ten istý človek v apríli potvrdil herečkino tehotenstvo. "Milujú svoje malé dievčatko viac ako čokoľvek na svete a vedia, že táto láska sa ešte znásobí," uviedol vtedy. Tiež si myslí, že Gellar je fantastickou matkou.

Televízna a filmová herečka Sarah Michelle Gellar je známa najmä ako Buffy Summers zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003). Účinkovala aj vo filmoch Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Vreskot 2 (1997), Veľmi nebezpečné známosti (1999), Scooby-Doo (2002), americkom remaku japonského hororu Nenávisť (2004) či filmovej adaptácii románu Paula Coelha Veronika sa rozhodla zomrieť (2009). Freddie Prinze Jr., ktorý účinkoval napríklad v seriáli 24 (2001 - 2010), si s ňou zahral v snímkach Viem, čo ste robili minulé leto a Scooby-Doo.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies