S Alexandrovcami vystúpi na Slovensku aj osemročná sólistka

NETKY.SK • 19 August 2015, 18:10 • 2 min
S Alexandrovcami vystúpi na Slovensku aj osemročná sólistka

BRATISLAVA - Ruský armádny súbor Alexandrovci odštartuje v závere septembra svoje ďalšie turné po slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Hudobné teleso, ktoré pravidelne vypredáva koncerty na celom svete, sa vracia pod Tatry po dvoch rokoch a odohrá osem koncertov. V ansámbli nebude chýbať ani najmladšia členka, len osemročná Valéria „Lery“ Kornuškina.

 

Súbor plný legendárnych spevákov, akými sú Vadim „Mr. Kalinka“ Ananev či Boris Dyakov má aj svoju benjamínku Valériu Kornuškinu, ktorá so súborom cestuje už tri roky a s vekom rastie aj priestor, ktorý na pódiu dostáva. V jej podaní tak na septembrových a októbrových koncertoch určite odznie napríklad aj nezabudnuteľná Kaťuša. Alexandrovci pravidelne vystupujú s hudobnými hosťami a na Slovensku ich budú mať opäť niekoľko.

 

Košický koncert odohrajú spolu s českým hitmakerom Michalom Davidom, bratislavský s Luciou Bílou a na všetkých, okrem Humenného, vystúpia Kandráčovci. V Humennom sa predstaví súbor Rusijana.

 

„Valeria Kornuškina sa slovenskému publiku predstavila už ako šesťročná a dnes je z nej skúsená speváčka a pevná súčasť Alexandrovcov. Táto malá slečna budí svojím hlasom naozaj rešpekt. Celé turné však bude výnimočné aj vďaka výročiu, ku ktorému sa viaže,“ uviedol pre médiá organizátor koncertu Karol Jagoš z agentúry Trio Production.

 

Na tohtoročné turné po svete sa Alexandrovci vydali pri príležitosti 70. výročia ukončenia 2. svetovej vojny a zo Slovenska putujú rovno do susednej Českej republiky, kde tiež privítajú niekoľko hudobných hostí. Slovenská časť turné štartuje 29. septembra v Košiciach, ďalšími mestami budú Humenné (30.9.), Poprad (1.10.), Žilina (2.10.), Trenčín (4.10.), Zvolen (5.10.), Nitra (6.10.) a Bratislava (7.10.).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies