Ruzgis pred zápasom so Slovenskom: Myslím len na výhru

NETKY.SK • 4 November 2016, 13:13 • 2 min
Ruzgis pred zápasom so Slovenskom: Myslím len na výhru

VILNIUS - Litovský futbalista Manfredas Ruzgis nešetrí slovami chvály na adresu Slovenska pred vzájomným duelom F-skupiny kvalifikácie MS 2018 (piatok 11. novembra o 20.45 h na Štadióne Antona Malatinského v Trnave).

slovakia

left justify in out

"Niet pochýb, že má Slovensko veľmi dobrý tím, ktorý však musí vyhrať. Náš najbližší súper má výborných hráčov, zo všetkých spomeniem Hamšíka a Škrtela. Obaja patria k najlepším na svojich postoch," vyjadril sa Ruzgis v rozhovore pre portál futbolas.lt.

 

Devätnástročný útočník dostal premiérovo pozvánku od trénera litovského národného tímu Edgarasa Jankauskasa, doposiaľ mal skúsenosti iba z reprezentačnej dvadsaťjednotky. "Keď som sa dozvedel, že som dostal pozvánku, tak som sa potešil. Som pripravený ukázať sa trénerovi v dobrom svetle. Nečakal som, že to pôjde takto rýchlo," uviedol hráč pôsobiaci v rezervnom tíme 1. FC Kolín.

 

Litve patrí po troch kolách druhé miesto v tabuľke F-skupiny. Do Trnavy prídu jej reprezentanti v pozícii outsidera, ale trúfajú si proti osemfinalistovi EURO 2016 herne i výsledkovo obstáť: "Po zápase by sme boli spokojní s víťazstvom. Neviem, či je to zlé, ale som optimista. Keď už nastúpim na trávnik, tak nemyslím na nič iné, len na víťazstvo," sršalo odhodlanie z Ruzgisa.

 

Slováci ukončia zápasom s Litvou tohtoročné zápolenia v kvalifikačnej F-skupine. Následne sa v utorok 15. novembra v prípravnom meraní síl vo Viedni stretnú s domácim Rakúskom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies