Ruská MTS Bank získala licenciu od Centrálnej banky v UAE

NETKY.SK • 9 Február 2023, 20:53 • 2 min
Ruská MTS Bank získala licenciu od Centrálnej banky v UAE

Ruská MTS Bank ukončila proces získavania licencie od Centrálnej banky v Spojených arabských emirátoch. Táto licencia umožní MTS Bank expandovať svoje služby do emirátov a ponúknuť svojim klientom širšie spektrum finančných služieb.

slovakia

left justify in out

MTS Bank je registrovaná v Rusku a je jednou z najväčších mobilných platobných služieb v krajine. Banka sa zameriava na poskytovanie finančných služieb prostredníctvom mobilných zariadení a online platformy, a teraz bude môcť rozšíriť svoje služby aj na trh v UAE.

Centrálna banka v UAE v súčasnosti podporuje rozvoj fintechových spoločností a inovácií v oblasti platieb. Získanie licencie od Centrálnej banky v UAE poskytne MTS Bank príležitosť presadiť sa v tomto rozvíjajúcom sa sektore.

 

MTS Bank sa tiež snaží rozšíriť svoju pôsobnosť do ďalších krajín v regióne Perského zálivu a táto licencia bude pre ňu dôležitým krokom v tomto smere. Banka v súčasnosti poskytuje svoje služby v Rusku, Kazachstane a Bielorusku a plánuje expandovať aj do ďalších krajín v budúcnosti.

 

Vzhľadom na to, že finančný sektor v Spojených arabských emirátoch prechádza transformáciou, MTS Bank bude mať príležitosť presadiť sa ako inovatívna a moderná banka, ktorá bude poskytovať kvalitné služby svojim klientom. Banka verí, že získanie licencie od Centrálnej banky v UAE ju bude viesť k úspešnému rozvoju v regióne a bude mať pozitívny vplyv na jej celkovú stratégiu rozširovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies