Rooney verí šanciam Anglicka na majstrovstvách Európy

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 11:37 • 2 min
Rooney verí šanciam Anglicka na majstrovstvách Európy

LONDÝN - Kapitán Wayne Rooney je optimista pri pohľade na šance anglickej futbalovej reprezentácie na blížiacich sa majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Angličania sa za brány štvrťfinále nedostali od kontinentálneho šampionátu v roku 1996, ktorý hostili. V semifinále ich vyradili neskorší víťazi Nemci.

 

"Myslím si, že disponujeme veľmi dobrým kádrom. Prvýkrát cítim, že náš tím sa môže rovnať s každým. Musíme to však konzistentne potvrdzovať aj na turnaji. V ofenzíve máme univerzálnych hráčov, mňa, Jamieho Vardyho, Raheema Sterlinga či Daniela Sturridgea. V kvalifikácii sa nám darilo, nesmieme poľaviť. Tréner Roy Hodgson môže stred poľa prispôsobiť súperovi, čo v minulosti nebývalo zvykom. Aj keby vymenil celú jedenástku, nestratíme šancu uspieť," citoval útočníka Manchestru United server Sky Sports.

 

Anglicko sa v základnej B-skupine EURO 2016 postupne stretne s Ruskom, Walesom a Slovenskom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies