Ronda Rousey má ďalšiu vyzývateľku: Dcéru Muhammada Aliho

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 16:13 • 2 min
Ronda Rousey má ďalšiu vyzývateľku: Dcéru Muhammada Aliho

LAS VEGAS - Laila Ali dcéra legendárneho boxera Mohammeda Aliho, minulý mesiac vyhlásila v jednej relácií, že niet ženy čo by ju porazila, vrátane najlepšej zápasníčky dnešnej doby v mma Roundy Rousey.

slovakia

left justify in out

Už 37 ročná Laila, je veteránkou ženského boxu, jej skóre je 24 výhier z toho 21 zápasov  ukončila predčasne a 0 prehier. Počas reportáže na športovej stanici TMZ sports,  hovorila najprv o tom, že ťažko sa porovnáva profesionálny box s mma.  No počas reportáže na ňu reportéri trocha zatlačili, prekrútili otázky a dostali z nej vyhlásenie že medzi ženami nemá súperku.

 

Report potom nabral trocha humorný podtón, keď Laila vyzdvihovala hlavne svoju výšku s čím by vedela poraziť Roundu. Pritom je medzi nimi iba 7cm rozdiel. "Rousey je strašne malinká, ako moja trojročná dcérka" hovorila Laila. Asi nad týmito slovami Rousey najviac pokrčila obočie "keď chce proti mne zápasiť tak výzvu rada prijímam," povedala pre Daily Beast. "Už aktívne neboxuje, a má rodinu s deťmi. Pochopím, že si myslí, že by so svojou výškovou prevahou zvíťazila, ale keď videla moje predchádzajúce zápasy, tak by mohla vedieť, že sila a výška proti mne nehrá veľkú úlohu. Ja vyhrávam inou stratégiou,  proti mne tieto výhody neplatia," hovorí 28 ročná Rousey.

 

Asi z tejto slovnej prestrelky reálne nič nebude, no určite z nej vyšla lepšie mnohými nenávidená no inými zbožňovaná Ronda "Rowdy" Rousey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies