Ronaldo trestal za uhryznutie aj svoje deti

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 11:54 • 2 min
Ronaldo trestal za uhryznutie aj svoje deti

RIO DE JANEIRO - Uhryznutie Luisa Suáreza do pleca Giorgia Chielliniho je machuľou na majstrovstvách sveta "nádherných prekvapení", tvrdí stále jeden z dvoch najlepších strelcov v histórii futbalových šampionátov Ronaldo.

slovakia

left justify in out

"Hráči musia niesť zodpovednosť za to, čo robia na ihrisku. Tí, čo nerešpektujú pravidlá, si zaslúžia trest," komentoval Brazílčan rozhodnutie disciplinárnej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Suárez má dištanc na štyri mesiace a deväť súťažných zápasov, Uruguajčanom bude chýbať minimálne v sobotňajšom osemfinále proti Kolumbii.

 

Ronaldo si nepamätá, že by niekedy uhryzol súpera. "Ale viem, že to bolí. Moje deti ma zvykli hrýzť, tiež som ich trestal. V mojom dome je za trest temná izba s veľkým zlým vlkom, vo svete dospelých považujem štyri mesiace bez futbalu za adekvátne," povedal dvojnásobný majster sveta. 

Za najlepšieho hráča turnaja považuje Neymara, Lionel Messi sa podľa neho bude zlepšovať, spávať mu nedáva Kostarika. Vo finále očakáva súboj domácej Brazílie s Argentínou. "Obaja sú výnimoční," povedal Ronaldo na adresu spoluhráčov z FC Barcelona Neymara s Messim. "Neymar je podľa môjho názoru najlepší hráč šampionátu, Messi je meradlom futbalových kvalít, ale nemám pocit, že by bol celkom v pohode. Stále sme od neho nevideli, čoho všetkého je schopný." Ronaldo sa pri hodnotení doterajšieho priebehu šampionátu zastavil aj pri výkonoch Kostariky: "Neverím, že pôjdu ďaleko, ale aj tak som si istý, že sú spokojní s tým, čo už dosiahli." 

 

Čilského osemfinálového súpera Brazílie sa veľmi neobáva. Potešilo by ho finále s Argentínou. "To by bola nádhera. Keď prehráme, človeče, na to nechcem ani pomyslieť. Snáď Argentína zakopne už skôr a nebudeme sa musieť strachovať," dodal Ronaldo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies