Robert Jašków si užíval nakrúcanie filmu Celebrity s.r.o., pochvaľoval si ladnú spoluprácu

NETKY.SK • 11 November 2015, 10:10 • 2 min
Robert Jašków si užíval nakrúcanie filmu Celebrity s.r.o., pochvaľoval si ladnú spoluprácu

BRATISLAVA - Český herec Robert Jašków s úsmevom na tvári spomína na nakrúcanie snímky Celebrity s.r.o. Spolupráca s Miloslavom Šmídmajerom a Jirkom Mádlom sa mu podľa jeho slov veľmi páčila.

slovakia

left justify in out

„Bola to naša prvá spolupráca a musím povedať, že prebiehala veľmi ladne a pekne. Myslím, že sme si porozumeli aj v rámci našich očakávaní,“ povedal herec v rozhovore pre agentúru SITA. Jaškówa okamžite zaujala téma filmu. „Tá téma mi prišila taká aktuálna, dnes sa veľa točia nekonečné seriály a človek sa v tom pomaly stráca, takže ma prirodzene zaujala. A potom ma prekvapilo, ako je to vtipne napísané a ako to všetko fungovalo. Po produkčnej stránke to išlo celé rýchlo a bez problému, to sa málokedy stáva. Prekvapila ma tá ladnosť, s akou všetko plynulo,“ uviedol známy rodák z Trutnova.


V snímke, ktorá sa na plátna slovenských a českých kín dostala len pred necelými dvoma týždňami, stvárnil obávaného mafiána. „Pán Křeček, ktorého hrám, vychádza z toho, ako sa niektorí politici a podnikatelia správajú, aké majú prostriedky, čo si môžu a čo nemôžu dovoliť. Títo ľudia si často myslia, že smú úplne všetko, ich moc však súvisí len s výškou bankového konta. No aj keď je Křeček veľký mocipán, povedali sme si, že z neho nebudeme robiť karikatúru, ktorá by bola len smiešna. Napriek tomu, si myslím, sa nám však podarilo vyrobiť a natočiť aj zopár miest, kde on je tou podstatou, tým, aký je, smiešny sám o sebe. Takých je mnoho politikov, lobistov či podnikateľov. Tam vidíte, že im ide len o prachy a v tom mozgu nie je nič,“ priblížil herec. Počas nakrúcania sa na pľace stretával najmä s Vilmou Cibulkovou. „Dokonca sme v jednej scéne boli aj v posteli, ale len tak veľmi decentne,“ zasmial sa. „Najviac som sa tešil zo scény, kde ju mučím elektrickým prúdom,“ priznal pobavene.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies