Robert Fico: o nomináciách Smeru, vojne v Izraeli a saponáte na umývanie riadu

NETKY.SK • 20 Október 2023, 11:16 • 2 min
Robert Fico: o nomináciách Smeru, vojne v Izraeli a saponáte na umývanie riadu

Predseda strany SMER SD, Robert Fico, sa vo svojom pravidelnom hodnotení uplynulého týždňa prihovoril svojim priaznivcom aj občanom Slovenska. Pri tejto príležitosti zverejnil nominácie na členov vlády za svoju stranu a polohumorným a polovážnym spôsobom priblížil aktuálne dianie okolo zostavenia novej vlády.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Líder Smeru-SD Robert Fico predstavil vo videu na sociálnej sieti nominácie svojej strany na ministrov v novej vláde. Zároveň odmietol argumenty prezidentky Zuzany Čaputovej, pre ktoré nechce Rudolfa Huliaka vymenovať za ministra životného prostredia.

Fico tiež zdôraznil, že ak bude SNS trvať na nominácii Huliaka na post ministra životného prostredia, po menovaní za premiéra predloží Huliaka prezidentke aj v rámci oficiálnych nominácií.
"Ako osoba poverená zostavením vlády nebudem nikdy kádrovať personálne návrhy koaličných partnerov, ani ich vetovať. Budem ich rešpektovať," uviedol Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies