Z týchto záberov vás zamrazí! Pri zrútení tribúny v aréne zomreli najmenej štyria ľudia

NETKY.SK • 27 Jún 2022, 07:12 • 2 min
Z týchto záberov vás zamrazí! Pri zrútení tribúny v aréne zomreli najmenej štyria ľudia

BOGOTA – Najmenej štyria ľudia zahynuli v nedeľu v Kolumbii pri zrútení časti tribúny v aréne, v ktorej sa konajú býčie zápasy. Viac ako 60 osôb utrpelo zranenia, oznámili miestni predstavitelia. Informácie priniesli agentúry DPA a AFP.

slovakia

left justify in out

Na videách zverejnených na sociálnych sieťach bolo vidieť, ako sa na jednej strane arény v meste El Espinal v západnej časti krajiny zrútili drevené tribúny plné ľudí. Príčina zatiaľ nie je jasná.

 

 

Guvernér departmentu Tolima, Ricardo Orozco, pre miestnu rozhlasovú stanicu povedal, že podľa predbežných údajov zomreli dve ženy, muž a dieťa. Zranenia asi 30 ľudí boli vážne. V aréne sa podľa médií konalo obľúbené podujatie corraleja, pri ktorom sa do zápasov s menšími býkmi zapájajú miestni obyvatelia.

 

 

Orozco uviedol, že vláda jeho departementu podnikne kroky pre zákaz takýchto podujatí, ktoré sú podľa neho nebezpečné a podporujú týranie zvierat. Na zákaz amatérskych býčích zápasov vyzval aj novozvolený kolumbijský prezident Gustavo Petro.

 

 

Možno vás zaujme: Kybernetický útok na Slovensku! Hekeri zaútočili na web ministerstva obrany



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies