Robben môže chýbať Bayernu ešte päť týždňov

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 17:24 • 2 min
Robben môže chýbať Bayernu ešte päť týždňov

MNÍCHOV - Opora holandskej futbalovej reprezentácie a nemeckého klubu Bayern Mníchov Arjen Robben bude možno chýbať svojmu zamestnávateľovi v rozhodujúcich stretnutiach záverečnej časti tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

Viacero nemeckých portálov vrátane Bildu vyrukovalo s odhadmi, podľa ktorých by 32-ročný krídelník mohol byť mimo hry ešte päť týždňov. Kapitána "Oranjes" trápi zranenie stehenného svalu. Pre túto zdravotnú indispozíciu nefiguroval v nominácii trénera Holandska Dannyho Blinda na medzištátne prípravné zápasy proti Francúzom (2:3) a Angličanom (2:1). Holanďania sa nekvalifikovali na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska.

Bayern je lídrom nemeckej I. bundesligy, sedem kôl pred koncom je jeho jediným zostávajúcim konkurentom Borussia Dortmund s päťbodovým mankom. Záverečné 34. kolo najvyššej nemeckej dlhodobej súťaže je na programe v sobotu 14. mája, o týždeň neskôr môže aktuálny semifinalista Bayern hrať vo finále domáceho pohára DFB Pokalu.

 

V sobotu 28. mája sa na milánskom San Sire uskutoční finálový duel Ligy majstrov 2015/2016, na Bavorov čakajú v apríli štvrťfinálové merania síl s hráčmi portugalskej Benficy Lisabon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies