Richard Lintner využil možnosť a za Duklu si zahral i v útoku

NETKY.SK • 16 August 2013, 09:52 • 2 min
Richard Lintner využil možnosť a za Duklu si zahral i v útoku

TRENČÍN - Do kádra hokejovej Dukly Trenčín postupne pribúdajú skúsenosti, vo štvrtkovom stretnutí turnaja Rona Cup proti Litvínovu si dres extraligistu obliekli aj Richard Lintner a Radovan Trefný.

slovakia

left justify in out

Do tímu sa vrátili tiež Anton Poznik, Ondrej Mikula a Richard Lelkeš, ktorí v Dukle pôsobili aj v minulej sezóne. Pre finančné problémy sa tím "vojakov" po poslednom ročníku prakticky rozpadol a až teraz naberá na sile.

Tridsaťpäťročný Lintner je zatiaľ bez angažmánu. V minulej sezóne si v extralige zahral majster sveta 2002 za Trenčín i Piešťany a potom prestúpil do švédskeho Rögle. "Chlapci z Trenčína majú nejaké problémy so zraneniami, a tak sa mi ozvali, či by som si nechcel zahrať v rámci tohoto turnaja. Keďže som v tréningovom procese, prišlo mi celkom vhod trochu sa vypotiť a odohrať zápas. Škoda, že sme nevyhrali, zatrénoval som si však dobre," uviedol pre HOKEJ.sk po prehre s Litvínovom (1:2) Richard Lintner. Majster sveta 2002 ešte nepozná svoju budúcnosť a črtá sa, že by za Duklu mohol nastúpiť aj v súťažnom stretnutí. "Nevylučujem túto možnosť, veď v posledných rokoch sa to už stalo akýmsi pravidlom. V tejto chvíli je všetko otvorené a uvidíme, čo prinesú ďalšie týždne," doplnil pre HOKEJ.sk Richard Lintner. 

Vo štvrtok v zápase s Litvínovom si skúsený obranca vyskúšal aj pozíciu útočníka. Na netradičnom poste sa nestratil. "Hokej hrám tak dlho, že už musím vedieť hrať i v útoku. Bola to zábava. Dopredu ma poslal tréner Kaláber a pre divákov to asi bolo zaujímavé. Mal som i dostatok šancí, škoda len, že mi to tam nepadlo. Som rád, že mi vyšiel aspoň ten nájazd. Vnímal som povzbudzovanie divákov a chcel som ich potešiť," doplnil Lintner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies