Leo Brichta pozná svojho ďalšieho súpera v RFA

NETKY.SK • 16 Apríl 2022, 11:48 • 2 min
Leo Brichta pozná svojho ďalšieho súpera v RFA

BRATISLAVA – Organizácia Real Fight Arena uskutoční už 14. mája podujatie s názvom Grand Opening, na ktorom sa predstaví aj Leo Brichta. Najväčšiu hviezdu RFA preverí Brazílčan Arthur Lima.

slovakia

left justify in out

Český bojovník má za sebou víťazstvo na „nultom“ turnaji Warm-Up, keď už v 1. kole porazil na submisiu Tamirlana Dadaeva z Rakúska a svoju víťaznú bilanciu v klietke natiahol na šesť zápasov v rade. Na druhom podujatí novej organizácie ho čaká bojovník s obrovskými skúsenosťami.

 

 

„Arthur Lima. Na svojom konte skúsenosti z elitných svetových líg ako RCC, LFA, či ACB. Špecialista na submissions prijal ponuku na zápas s miláčikom domácich tribún ako jediný z viac ako desiatich oslovených zápasníkov z celého sveta. Zápasy v Európe sú preňho vždy obrovská motivácia, o to viac, keď dostane možnosť poraziť hviezdu domácej scény. Leo Brichta. Český supertalent na ceste na tie najvyššie méty tak má na #grandopening výzvu, ktorá ho k ním priblíži, alebo naopak mu toho veľa zoberie.  Šnúra 6️ zelených políčok s neuveriteľnou 100% úspešnosťou ukončenia pred limitom sa tak môže 14.5. predĺžiť o obrovský skalp,“ láka organizácia na sociálnych sieťach.

 

Brichta sa bude chcieť ukázať v čo najlepšom svetle, pretože nedávno podpísal kontrakt s agentúrou Artnox, ktorá ho bude zastupovať v Poľsku a elitný bojovník sa netají tým, že by si rád vyskúšal zápasenie v organizácii KSW, ktorá je považovaná za európsku špičku.

 

 

Karta podujatia Grand Opening

 

Leo Brichta vs Arthur Lima

Sebastián Fapšo vs Bernard Plavec

Jozef Wittner vs Martin Kalucz

Miroslav Brož vs Adam Horváth

Jakub Kadáš vs Laszlo Bereczki

Kamil Cibinski vs Ján Fajk

Alejandro Arcas vs ?

Khadis Ibragimov vs ?

Jacob Mikula vs ?

Natália Grmanová vs ?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies