Riaditeľka Sunderlandu priznala chybu, odstúpila z funkcie

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 18:34 • 2 min
Riaditeľka Sunderlandu priznala chybu, odstúpila z funkcie

SUNDERLAND - Výkonná riaditeľka anglického prvoligového klubu AFC Sunderland Margaret Byrneová sa rozhodla abdikovať na svoj post.

slovakia

left justify in out

Ako príčinu uviedla nesprávne rozhodnutie, podľa ktorého v máji minulého roka dovolila v súčasnosti už len bývalému hráčovi tímu Adamovi Johnsonovi pokračovať v činnosti až do začatia súdneho procesu.

Dvadsaťosemročného krídelníka Johnsona porota začiatkom marca uznala za vinného v jednom z bodov obžaloby zo sexuálneho styku s neplnoletou a hrozí mu trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov. Priznal, že sa s vtedy 15-ročným dievčaťom 30. januára minulého roka bozkával a budoval s ním vzťah za účelom sexu, ale odmietol tvrdenia druhej strany, podľa ktorých mal pri kontakte zájsť ďalej. Trest vynesú neskôr, ale podľa sudcu sa futbalista nevyhne väzeniu: "Môžete sa rozlúčiť so svojou dcérou. Rozsudok bude znamenať, že ju nejaký čas neuvidíte."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies