Reštart legendárnej hry Mortal Kombat 1 prichádza s prvým trailerom

NETKY.SK • 22 Máj 2023, 11:45 • 2 min
Reštart legendárnej hry Mortal Kombat 1 prichádza s prvým trailerom

Fanúšikovia legendárnej bojovej série sa môžu tešiť, pretože nový Mortal Kombat 1 je práve na obzore! Táto kultová hra, ktorá zaznamenala obrovský úspech vo svojej pôvodnej podobe a teraz prichádza s reštartom prvého dielu.

slovakia

left justify in out

Od jej prvého uvedenia v roku 1992, sa Mortal Kombat stala kultovou sériou bojových hier. Hráči boli od začiatku fascinovaní jej neskutočnou grafikou, rozsiahlymi ovládacími schémami a najmä brutálnymi krvavými fatalitami, ktoré sú typickým prvkom tejto hry. Teraz sa fanúšikovia môžu tešiť na úplne nový reštart tejto bojovky - Mortal Kombat 1.

 

img

dve najznámejšie znepriatelené postavy hier Mortal Kombat: Scorpion a Sub-Zero

 

Nový Mortal Kombat 1 je moderným remasterom originálnej hry, ktorý prináša vylepšenú grafiku a upravené ovládanie, aby zabezpečil plynulý herný zážitok. Hráči sa budú môcť ponoriť do obnovených arén a postaviť sa ikonickým postavám, ako sú Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Johnny Cage a ďalšie. Všetky tieto postavy budú mať, tak ako aj pri minulých tituloch, svoje charakteristické pohyby, kombá a fatality, ktoré z nich robia jedinečné bojové stroje.

 

Okrem toho, Mortal Kombat 1 pridáva aj nové prvky do série. Mód Story režimu bude ponúkať hlbšiu pohlcujúcu príbehovú líniu, ktorá hráčov vtiahne do sveta Mortal Kombat. V nej postava Liu Kang (v hre akýsi boh ohňa) v podstate znovu vytvorila herný vesmír a priniesla prepracované postavy a ďalšie nové funkcie. Zatiaľ čo fanúšikovia si budú môcť vychutnať príbeh samostatne, multiplayerový režim prinesie napäté súboje medzi hráčmi z celého sveta. Online súťaže a turnaje prinesú novú dimenziu do tejto kultovej série, umožňujúc hráčom demonštrovať svoje bojové schopnosti proti iným súperom. Hra bude taktiež disponovať rollback net code technológiou, vďaka ktorej v multiplayeri nebudú hráči s rýchlejším internetom zvýhodnení oproti tým s pomalším internetom. Cross-play medzi PC a konzolami bude tiež dostupný, a dorazí hneď po vydaní. 

 

multiplayerový režim z predchádzajúceho Mortal Kombat 11 počas turnamentu Nether Realm

 

Ďalšou novinkou bude systém Kameo Fighter, ktorý pridáva partnerské postavy, ktoré môžu byť prizvané, aby pomáhali hráčom. Po týždňoch škádlení od spoluzakladateľa Mortal Kombat Eda Boona, NetherRealm Studios a Warner Bros Games konečne odhalili ďalšiu hru v dlhotrvajúcej franšíze. 

 

Mortal Kombat X z roku 2015 mal variačný systém pozostávajúci z vybavenia jednotlivých postáv, a neskôr konkurent Mortal Kombat - Injustice 2 - priniesol custom predmety pre postavy, ktoré menili vlastnosti postáv. Najnovší Mortal Kombat 11 zrejme prevezme tento systém, no bude mať, samozrejme, vlastnú unikátnu hraciu mechaniku.

 

img

postava boha ohňa - Liu Kang

 

Mortal Kombat 1 vyjde 19. septembra na PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Nový trailer k nemu si môžete pozrieť nižšie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies