Republikán Carson naznačil úmysel odstúpiť zo súboja o nomináciu

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 08:54 • 2 min
Republikán Carson naznačil úmysel odstúpiť zo súboja o nomináciu

WASHINGTON - Jeden zo zvyšných piatich republikánskych kandidátov Ben Carson dnes naznačil svoj úmysel odstúpiť zo súboja o stranícku prezidentskú nomináciu. Svoju kampaň však ešte oficiálne neukončil, oznámila agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Carson, prominentný afroamerický neurochirug, dnes po opakovaných neúspechoch v prezidentských primárkach oznámil, že sa vo štvrtok nezúčastní na ďalšej z debát republikánskych kandidátov v Detroite v štáte Michigan.

 

Vo vyhlásení tiež uviedol, že pre svoju kampaň už nevidí "politickú cestu vpred". Carson zatiaľ nezvíťazil v nijakom štáte, kde sa konali republikánske primárky alebo volebné zhromaždenia.

 

Dlhoročný Carsonov obchodný manažér Armstrong Williams pre agentúru AP zdôraznil, že sa treba zmieriť so skutočnosťou, že na republikánskej strane existuje len jediný kandidát, a to Donald Trump. Podľa Williamsa by mali svoje kampane ukončiť aj republikánski senátori Marco Rubio a Ted Cruz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies