Reprezentant Gyömbér si poranil palec ruky, ale v nedeľu proti Interu Miláno by mohol hrať

NETKY.SK • 7 September 2016, 18:30 • 2 min
Reprezentant Gyömbér si poranil palec ruky, ale v nedeľu proti Interu Miláno by mohol hrať

PESCARA - Slovenský futbalový reprezentant v službách Delfina Pescara Norbert Gyömbér si v utorok poranil palec ľavej ruky, ale na nedeľňajší domáci duel 3. kola talianskej Serie A proti Interu Miláno by mohol byť k dispozícii trénerovi Massimovi Oddovi.

slovakia

left justify in out

Portál rete8.it referuje, že 24-ročný defenzívny univerzál nedokončil utorkovú tréningovú jednotku Delfina; najskôr sa objavili obavy o jeho zápästie, tie sa napokon nepotvrdili. Gyömbér by v nedeľu mohol nastúpiť s ortézou, dodáva spomenutý zdroj.

Pescara je v novom ligovom ročníku bez prehry, po dvoch kolách jej patrí 5. miesto v tabuľke so štyrmi bodmi. Kmeňový hráč AS Rím Gyömbér je v tíme nováčika tamojšej Serie A na sezónnom hosťovaní.

Bývalý futbalista Banskej Bystrice a Catanie, ktorý reprezentoval SR na tohtoročných ME vo Francúzsku, nastúpil ako striedajúci hráč v nedeľňajšom trnavskom zápase proti Anglicku (0:1) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies