Reprezentačný tréner Ramsay sa vzdal svojho platu

NETKY.SK • 7 Apríl 2020, 17:19 • 2 min
Reprezentačný tréner Ramsay sa vzdal svojho platu

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay urobil veľké gesto a vzdal sa svoju platu až do obnovenia sezóny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pozdrav z Tampy 

Zo svojho domova v americkom meste Tampa zároveň zaželal všetkým Slovákom veľa šťastia a zdravia v čase pandémie koronavírusu.

 

 

Pomoc pre SZĽH

Ramsay si uvedomuje, že slovenský hokej sa po predčasne ukončenej sezóne ocitol v náročnej situácii a tak sa rozhodol podporiť ho: "V snahe pomôcť Slovenskému zväzu ľadového hokeja sa vzdávam svojho platu až do času, kým nepôjdeme späť do práce. Dúfam, že koncom augusta budeme na olympijskú kvalifikáciu všetci zdraví a dokončíme spoločne našu snahu," povedal vo videoodkaze na stránke SZĽH. Olympijská kvalifikácia by sa mala uskutočniť 27. až 30. augusta v Bratislave.

 

img

 

Spoločnými silami  

Slovenskí hokejisti mali v apríli odštartovať prípravu na majstrovstvá sveta vo Švajčiarsku, pre pandémiu koronavírusu však podujatie odložili a rovnako aj prípravné zápasy v rámci série Euro Hockey Challenge. "Chcel by som popriať všetkým Slovákom veľa šťastia počas tejto krízy. Všetkým mojim kamarátom a kolegom. Podporujeme vás! Ak sa budeme správať tímovo, tak spoločne porazíme krízu, ktorej čelíme. Celá rodina Ramsayovcov vám praje, aby ste boli v bezpečí, aby ste boli zdraví a aby ste v budúcnosti mali vynikajúci život," odkázal Ramsay na Slovensko.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona