Tréner Nigérie Keshi: Nemáme tím, musíme začať od nuly

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 16:42 • 2 min
Tréner Nigérie Keshi: Nemáme tím, musíme začať od nuly

LAGOS - Tréner nigérijskej futbalovej reprezentácie Stephen Keshi v pondelok priznal, že po jeho úspešnom mužstve z Afrického pohára národov (APN) v roku 2013 nie je ani stopy a momentálne nemá takpovediac žiadny tím.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Keshi sa po dlhotrvajúcich rokovaniach minulý týždeň dohodol s národnou federáciou NFF na novej zmluve na dva roky. Bývalému obrancovi vypršala platnosť kontraktu po vlaňajších majstrovstvách sveta v Brazílii a odvtedy pracoval len na základe krátkodobých zmlúv. Päťdesiattriročný kormidelník priviedol "superorlov" k celkovému triumfu na APN v roku 2013.

 

"Mužstvo, ktoré nám pomohlo triumfovať na APN 2013, tu momentálne nie je. V súčasnosti nemáme k dispozícii žiadny tím. Musíme začať od nuly, aby sme znova vybudovali reprezentáciu, na ktorú budú všetci hrdí. Môj plán je začať s domácimi hráčmi, tak ako naposledy, a mužstvo následne doplníme kvalitnými legionármi spoza hraníc. Mrzí ma, že väčšina našich hráčov nedostáva v zahraníčí dostatok príležitostí. Modlím sa za to, aby sa to zlepšilo," povedal podľa portálu nigeriaworld.com Stephen Keshi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies