Remišovej diskusia na chate sa konať nebude! Nespokojná časť členov strany Za ľudí odmietla pozvanie

NETKY.SK • 6 Júl 2021, 15:03 • 2 min
Remišovej diskusia na chate sa konať nebude! Nespokojná časť členov strany Za ľudí odmietla pozvanie

BRATISLAVA - Nespokojná časť členov strany Za ľudí odmietla pozvanie predsedníčky strany a vicepremiérky Veroniky Remišovej na diskusiu v neformálnom prostredí.

slovakia

left justify in out

Médiám to na dnešnej tlačovej konferencii povedala samotná vicepremiérka Remišová. „Kolegov z predsedníctva strany som pozvala na úprimnú a priateľskú diskusiu v neformálnom prostredí. Žiaľ, toto pozvanie odmietli, čo ma veľmi mrzí. S tými, ktorí chcú pre stranu pracovať, sa plánujem v blízkej dobe stretnúť a budeme spolu diskutovať o budúcnosti strany," doplnila líderka Za ľudí.

 

Súvisiaci článok: Remišová pozvala členov strany Za ľudí na chatu. Niektorí sa ešte nerozhodli, či pôjdu

Nespokojní členovia Za ľudí zdôrazňujú, že o vnútrostraníckej situácii chcú diskutovať na úrovni Predsedníctva Za ľudí. V hre je stále aj konanie mimoriadneho snemu, ktoré zvoláva práve predsedníctvo. Na novinársku otázku, kedy bude najbližšie predsedníctvo rokovať, Remišová konkrétne neodpovedala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies