Remake Jumanji uvedú až v lete 2017

NETKY.SK • 21 Január 2016, 16:05 • 2 min
Remake Jumanji uvedú až v lete 2017

BRATISLAVA - Spoločnosti Sony Pictures a Marvel preložili americkú premiéru nového spracovania dobrodružného fantasy Jumanji (1995).

slovakia

left justify in out

Pripravovaný remake, ktorý nakrúti Jake Kasdan, sa mal dostať do amerických kín tento rok 25. decembra, no napokon ho budú môcť diváci a diváčky vidieť až od 28. júla 2017, čím tak nahradí premiéru pripravovaného nového filmu o Spider-Manovi. Ako zástupcovia spoločností zároveň uviedli, dátum uvedenia zatiaľ nepomenovanej snímky režiséra Jona Wattsa do kín zmenili na 7. júla 2017. Remake Jumanji sa mal dostať do slovenských kín 29. decembra, nový dátum premiéry zatiaľ neoznámili.


Na novinke sa budú okrem Kasdana podieľať aj producenti Matt Tolmach, Mike Weber, Bill Teitler, Ted Field a scenáristická dvojica Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Scenár vzniká na motívy rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Chrisa Van Allsburga, ktorý sa pod pripravovanú snímku podpíše ako výkonný producent. Herecké obsadenie zatiaľ nie je známe.


Pôvodná filmová verzia, ktorú uviedli do kín v roku 1995, sleduje príbeh Alana Parrisha, ktorý rozohral hru Jumanji so svojou priateľkou Sarah. Pri jednom z ťahov ho však hra pohltila a objavil sa až po 26 rokoch, keď sa do Jumanji zapojili súrodenci Peter a Judy. Lenže hra so sebou priniesla do reality skutočné nebezpečenstvá džungle a jediný spôsob, ako to zvrátiť, bolo Jumanji dohrať. Ako Alan Parrish sa v dobrodružnej snímke predstavil Robin Williams. Ďalej si v nej zahrali Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, David Alan Grier či Patricia Clarkson.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies