Rekordy šampiónky Joanny Jedrzejczyk

NETKY.SK • 20 November 2015, 14:56 • 2 min
Rekordy šampiónky Joanny Jedrzejczyk

LAS VEGAS - UFC 193 bolo samo o sebe plná zaujímavostí, napríklad mala doposiaľ najviac návštevníkov a padol skalp zatiaľ neporazenej Roundi Rousey. Popri tom sme mohli byť svedkami ďalšieho titulového zápasu medzi Joannou Jedrzejczyk (11 výhier a 0 prehier) a Valerie Letourneau (8 výhier a 4 prehry).

slovakia

left justify in out

Joanne sa podarilo pri obhajobe titulu vytvoriť rekord v maximálnom počte presných úderov za päťkolový zápas.

 

Joanna trafila presne 220 krát za päť päťminútových kôl. Plus k tomu,  jej vyšlo aj 70 presných kopov čo je tiež nový rekord, doposiaľ ho držal Carlos Condit so 68 z UFC 143 v roku 2012. To, že sa Joanne nepodarilo knokautovať svoju súperku ani po toľkých úderoch sa môže pripísať k tomu, že si počas zápasu zlomila ruku, a že Valerie je fakt tvrdá súperka.

 

 

 

Aj s týmito 220 presnými zásahmi je Joanna celkovo iba druhá. Rekord drží šialený Nick Diaz s 238 presnými údermi, z akcie UFC 141 z roku 2011. Lenže Nickovi sa to podarilo za tri kolá, takže Joannin sa berie ako nový päťkolový rekord.

 

 

 

And again and again and again #andstill ‼️👑 Thanks Melbourne ‼️ Thanks @ufc ‼️ Thanks @etihadstadiumau ‼️

Video uverejnené používateľom Joanna (@joannajedrzejczyk),

 

Druhý rekord večera bol v počte návštevníkov. Celkovo bolo na galavečeri 56 214 divákov čo je tiež nový rekord. Predchádzajúca najväčšia akcia bola UFC 129 z roku 2011 kde  bolo 55 724 ľudí zvedavých na zápas Georgesa St-Pierra a Jake Shieldsa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies