Rappera Dappyho zatkli za údajné napadnutie ženy tenisovou raketou

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 18:39 • 2 min
Rappera Dappyho zatkli za údajné napadnutie ženy tenisovou raketou

BRATISLAVA - Anglického rappera Dappyho zatkli po tom, ako na ulici údajne udrel nemenovanú ženu tenisovou raketou, opľul ju a vyhrážal sa jej, že ju bodne nožom.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v stredu popoludní v Hatfielde. Ako pre BBC uviedol nemenovaný svedok, žene prišlo na pomoc niekoľko študentov, pričom 29-ročný Dappy následne z miesta činu odišiel. Krátko nato dorazili policajti, ktorí interpreta zatkli v jednom z neďalekých domov.

 

Rodák z Londýna mal už problémy so zákonom aj v minulosti, zatiaľ naposledy ho v roku 2014 uznal súd vinným z napadnutia.

Dappy, vlastným menom Costadinos Contostavlos, je známy najmä ako člen hip-hopového tria N-Dubz, v ktorom pôsobili aj jeho sesternica Tulisa a ich kamarát Fazer. Formácia debutovala v roku 2008 albumom Uncle B, z ktorého pochádzajú single ako Papa Can You Hear Me? či Strong Again. Nasledovali nahrávky Against All Odds (2009) a Love.Live.Life (2010).

 

V roku 2011 skupina ohlásila, že si dá pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať sólovým kariéram. Dappy o rok neskôr vydal album Bad Intentions, na ktorý nadviazal v roku 2015 EP nahrávkou Eros Apollo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies