Rapper Chris Kelly zomrel na predávkovanie drogami

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 08:17 • 2 min
Rapper Chris Kelly zomrel na predávkovanie drogami

ATLANTA - Americký rapper Chris Kelly z dua Kriss Kross, slávneho v 90. rokoch minulého storočia, zomrel na predávkovanie drogami. Oznámila to v pondelok vyšetrovateľka z úradu súdneho lekárstva v Atlante v štáte Georgia, na ktorú sa v dnešnej správe odvolávala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Toxikologické testy ukázali, že 34-ročný Kelly mal v krvi zmes drog, keď ho 1. mája vyhlásili za mŕtveho. Vyšetrovateľka však uviedla, že nevie, aké konkrétne drogy Kelly užil.

Podľa policajnej správy Kellyho matka povedala detektívom, že jej syn v tú noc, keď zomrel, užil kokaín a heroín a že mal problémy s drogami aj v minulosti.

Kelly známy ako "Mac Daddy" účinkoval spolu s Chrisom Smithom prezývaným "Daddy Mac" do polovice 90. rokov. Duo sa preslávilo skladbou "Jump" z debutového albumu z roku 1992 "Totally Krossed Out".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies