Raphaelovi zostávalo iba pár mesiacov a chcel sa prejsť na Porsche, stalo sa mu to osudným!

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 11:50 • 2 min
Raphaelovi zostávalo iba pár mesiacov a chcel sa prejsť na Porsche, stalo sa mu to osudným!

VIEDEŇ – Osud sa s malým Raphaelom Wittmannom nemaznal. Štrnásťročný chlapec, ktorému zostávalo iba pár mesiacov života, pretože bol vo vysokom štádiu rakoviny strávil posledné mesiace svojho života na jednotke intenzívnej starostlivosti.

slovakia

left justify in out

Mladý Raphael mal jeden sen. Chcel si zajazdiť na Porsche. Charitatívna organizácia Kinder Krebshilfe mu splnila jeho sen, avšak Raphaelovi sa stal osudným.

 

Porsche 986 s Raphaelom vnútri sa čelne zrazilo s protiidúcim autom vo Viedni. Mladík si pri nehode zlomil obe nohy a odhryzol si kúsok jazyka a skončil na intenzívke. O dva mesiace neskôr zomrel.

 

img

 

Raphaelova rodina teraz žaluje aj charitatívnu organizáciu Kinder Krebshilfe aj spoločnosť Porsche. Podľa jeho otca Franza (47) ho „okradli o jeho posledné mesiace života“. Podľa jeho slov nikto jeho rodinu po smrti Raphaela nekontaktoval. Jediný kontakt s jeho synom spravila spoločnosť Porsche, ktorá chlapcovi darovala počas pobytu v nemocnici iPhone.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies