Raper Psy dosiahol s Gangnamom na YouTube rekordné dve miliardy vzhliadnutí

NETKY.SK • 31 Máj 2014, 11:08 • 2 min
Raper Psy dosiahol s Gangnamom na YouTube rekordné dve miliardy vzhliadnutí

NEW YORK - Rekordné dve miliardy vzhliadnutí dosiahol na webovej stránke YouTube neskrotný a divoký Gangnam Style rapového speváka Psy. Píše o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Prekvapujúci hit juhokórejskej popovej hviezdy sa tak krátko pred polnocou EDT (severoamerického východného letného času) stal vôbec prvým videom na YouTube, ktorý prekročil dvojmiliardovú hranicu pozretí.
      

Neobyčajne vitálny raper Psy drží na YouTube aj ďalší rekord, a  to so skladbou Gentleman: 38 miliónov vzhliadnutí za jediný deň.
      

Gangnamu sa však zatiaľ nepribližuje na YouTube ani jedno video: "Baby" Justina Biebera s 1,04 miliardou vzhliadnutí je len jedným z máličko nadmiliardových videí a rozkošné detské video "Charlie bit my finger - again!" s dvoma malými chlapčekmi je na vzdialenej tretej priečke so 711 miliónmi pozretí, sumarizuje AP.
      

Psy má na YouTube tri z 15 TOP-videí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies