Ranieri prežíva jeden z najväčších úspechov, jeho zverencov nominovali na Zlatú loptu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 19:56 • 2 min
Ranieri prežíva jeden z najväčších úspechov, jeho zverencov nominovali na Zlatú loptu

LEICESTER - Nominácia Jamieho Vardyho a Riyada Mahreza na ocenenie Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu kalendárneho roka potešila, pochopiteľne, aj ich trénera v Leicestri City Claudia Ranieriho.

slovakia

left justify in out

"Považujem to za jeden z najväčších úspechov. Neviem, či uspejú, ale držím im palce," uviedol taliansky kormidelník "líšok". Vardy sa na prekvapujúcom zisku anglického titulu v sezóne 2015/2016 podieľal 24 ligovými gólmi, alžírsky krídelník Mahrez pridal 17 zásahov a na ďalších 11 prihral.

 

Organizátor ankety - francúzsky odborný časopis France Football - zaradil medzi 30 kandidátov na zisk "Ballon d'Or" aj Garetha Bala, jeho spoluhráča z Realu Madrid Cristiana Ronalda, útočníka ich mestského rivala Atlética Antoina Griezmanna, ďalej Lionela Messiho, Neymara a Andrésa Iniestu z FC Barcelona či najdrahšieho hráča histórie Paula Pogbu, ktorý v lete za viac než 100 miliónov eur prestúpil z Juventusu Turín do Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies