Rakúsko v G-skupine stále v trháku, tréner hrdý na hráčov

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 12:32 • 2 min
Rakúsko v G-skupine stále v trháku, tréner hrdý na hráčov

VADUZ - Hráči rakúskej futbalovej reprezentácie nadviazali na výborné výsledky v prvých štyroch kolách G-skupiny kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska aj v piatkovom dueli na pôde Lichtenštajnska.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Marcela Kollera triumfovali na pôde outsidera skupiny vysoko 5:0 a na čele tabuľky si udržali štvorbodový náskok pre druhým Švédskom, ktoré má deväť bodov. Severania uspeli na pôde Moldavska (2:0). Nasleduje dvojica päťbodových mužstiev Čierna Hora a Rusko, ktorých vzájomný piatkový duel v Podgorici nedohrali. Stretnutie Čierna Hora - Rusko bolo prerušené v 67. min za stavu 0:0 pre vyčíňanie domácich fanúšikov, ale aj hádky medzi hráčmi oboch súperov na ihrisku. Neskôr hlavný rozhodca Deniz Aytekin poslal futbalistov do šatní a zápas sa bude dohrávať za zeleným stolom.


"Boli sme veľmi sústredení. Rýchly gól otvoril hru. Skladám môjmu tímu veľký kompliment, s výsledkom som spokojný. Hráči Lichtenštajnska veľmi dobre útočili, ale darilo sa nám zastavovať ich kontry. Víťazstvo nad touto malou krajinou ešte viac utužilo naše vzťahy. Na hráčov som hrdý za to, čo dnes večer predviedli," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) rakúskeho trénera Kollera. Rakúšania zvíťazili nad svojim geografickým susedom aj v siedmom vzájomnom dueli v histórii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies