Rakúska polícia rozbila vo Viedni skupinu priekupníkov s marihuanou

NETKY.SK • 24 August 2011, 12:44 • 2 min
Rakúska polícia rozbila vo Viedni skupinu priekupníkov s marihuanou

Rakúska polícia rozbila vo Viedni skupinu priekupníkov s marihuanou - Krimi Rakúsko-srbskú zločineckú skupinu, ktorá po mesiace zásobovala odberateľov vo Viedni marihuanou a predala tu najmenej 50 kg drogy v hodnote, predstavujúcej na čiernom trhu pol mil

slovakia

left justify in out

img

Rakúsko-srbskú zločineckú skupinu, ktorá po mesiace zásobovala odberateľov vo Viedni marihuanou a predala tu najmenej 50 kg drogy v hodnote, predstavujúcej na čiernom trhu pol milióna eur, rozbila rakúska polícia.
      Podľa jej dnešnej informácie došlo v tejto súvislosti k vypátraniu celkove 30 členov gangu a jeho 1500 "zákazníkov" a k zadržaniu 12 dôvodne podozrivých.
      Centrom prevádzkovania vlastnej siete dílerov bandy bola istá obchodná prevádzka s nápojmi, ktorú oficiálne prevádzkoval jeden z lídrov skupiny. V subdodávateľskej firme tejto prevádzky bolo možné aj v priebehu noci za pomoci špeciálnych kódovaných termínov, napríklad "Menu", oplátky "Manner plus" alebo "OCB papers", objednávať popri nápojoch aj marihuanu, a to minimálne v množstve dvoch gramov za 20 eur.
Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies