Růžička nevyužije Pavelca, jednotkou Salák, dvojkou Kovář

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 11:24 • 2 min
Růžička nevyužije Pavelca, jednotkou Salák, dvojkou Kovář

DĚČÍN - Jednotkou českého tímu na májových majstrovstvách sveta v hokeji v bieloruskom Minsku bude Alexander Salák, dvojkou Jakub Kovář a trojkou Pavel Francouz.

slovakia

left justify in out

Po štvrtkovom víťazstve nad Dánskom to potvrdil tréner Čechov Vladimír Růžička, ktorý nepočíta s Ondřejom Pavelcom z Winnipegu. Gólmana Jets by oslovil len v prípade zranenia niekoho z trojice nominovaných.

 

"S Ondrom som hovoril, vysvetlili sme si veľa vecí. Bol to rozhovor na úrovni," povedal Vladimír Růžička. O nominácii dvojice brankárov z Európy uvažoval muž, ktorý sa vrátil na českú striedačku po štyroch rokoch, už dlhšiu dobu. Salákovi a Kovářovi to už oznámil, teraz to povedal aj verejne. "Chcel som, aby brankári vedeli tieto veci dopredu. Je to pre nich veľmi dôležité," doplnil Růžička, ktorého zverenci začnú súboje na MS 9. mája proti Slovensku. Správu priniesol český denník Sport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies