Queer Jane zverejnili nový videoklip

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 12:33 • 2 min
Queer Jane zverejnili nový videoklip

BRATISLAVA - Slovenská kapela Queer Jane zverejnila videoklip k piesni It's Just Those Early Mornings. V novinke sa v hlavnej úlohe predstavil líder skupiny Vlado Nosáľ, ktorý chodí po meste a zbiera stratenú batožinu, balóny či škatule.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postaral Adrián Jenčo. "Chceli sme s nadhľadom a groteskne zobraziť stav človeka ráno 'po opici'," uviedol režisér. "Natáčať sme začali naozaj skoro ráno a končili tesne pred západom slnka, pričom sme vystriedali niekoľko lokácií v Bratislave a okolí. Žiadanú otrávenosť som teda ani veľmi nemusel hrať," dodal spevák. Skladba It's Just Those Early Mornings sa nachádza na minuloročnom debutovom albume kapely Flowerville.

 


Queer Jane spolu začali hrávať v roku 2012. V skupine pôsobia tiež bubeník Adam Jánoš a basgitarista Lukáš Valter. Trojicu muzikantov inšpiruje najmä tvorba zo 60. rokov minulého storočia. Najbližšie sa predstavia 8. apríla v bratislavskom Flame Music Bare, 19. apríla v bratislavskej kaviarni Dobre&Dobré, 23. apríla v Retro café & pube v Topoľčanoch či 29. apríla v bratislavskom klube Fuga ako predkapela Carnival Youth. Okrem toho potvrdili účasť aj na maďarskom festivale Sziget, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti.
Informácie pochádzajú od Vlada Nosáľa a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies