Pulis rezignoval na funkciu trénera Crystal Palace

NETKY.SK • 15 August 2014, 08:18 • 2 min
Pulis rezignoval na funkciu trénera Crystal Palace

LONDÝN - Tony Pulis necelé dva dni pred štartom anglickej futbalovej Premier League rezignoval na funkciu trénera Crystal Palace.

slovakia

left justify in out

So spolumajiteľom klubu Stevom Parishom sa po rozhovore dohodli na ukončení vzájomnej spolupráce. Ako informovala agentúra Reuters, v sobotňajšom dueli proti Arsenalu Londýn bude viesť mužstvo doterajší asistent trénera Keith Millen.

 

Pulisovi sa v uplynulej sezóne podarilo udržať Crystal Palace medzi anglickou elitou. V novembri minulého roka prevzal kormidlo po Ianovi Hollowayovi a hoci bookmakeri Londýnčanov odpisovali, podarilo sa mu dostať tím zo zostupových vôd a napokon skončiť v tabuľke na lichotivom 11. mieste. Pulisa by podľa britských médií mohol nahradiť bývalý kouč Manchestru United David Moyes, ďalším kandidátom je niekdajší lodivod Cardiffu City Malky Mackay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies