Proti Írom sa postavíme pred prázdnymi tribúnami

NETKY.SK • 10 Marec 2020, 14:23 • 2 min
Proti Írom sa postavíme pred prázdnymi tribúnami

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia odohrá domáci duel s Írskom v baráži o postup na majstrovstvá Európy 2020 naplánovaný na 26. marca od 20.45 h na bratislavskom Tehelnom poli bez diváckej účasti.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie SFZ

O uskutočnení stretnutia pred prázdnymi tribúnami sa rozhodlo na utorkovom zasadnutí výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v jeho bratislavskom sídle.

"Na základe prijatých opatrení štátnymi orgánmi v súvislosti so šírením koronavírusu, ale aj komunikáciou s Európskou futbalovou úniou (UEFA) aj s írskou stranou, schválil výkonný výbor odohranie barážového zápasu Slovensko - Írsko bez divákov," informuje zväzový web.

 

img

 

Vrátenie peňazí
Prezident SFZ Ján Kováčik po oznámení tohto rozhodnutia zároveň fanúšikov uistil, že SFZ garantuje vrátenie všetkých finančných prostriedkov vynaložených pri zakúpení vstupeniek. 

 

img

 

Zákazníci majú možnosť vrátiť vstupenky nasledovnými spôsobmi:

 

1. vstupenky zakúpené na predajnom mieste, môže zákazník vrátiť len na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené, je potrebné aby ste dané, zakúpené vstupenky mali so sebou.

 

2. vstupenky zakúpené prostredníctvom online predaja t.j. www.ticketmedia.sk alebo mobilnej aplikácie môže zákazník vrátiť nasledovne:

 

a) priamo vo svojom konte na www.ticketmedia.sk a to v sekcii "Moje objednávky" dohľadá číslo objednávky, pričom číslom objednávky sa rozumie číslo nákupu, ktoré zákazník obdržal na e-mail po zakúpení vstupenky, spoločne s elektronickou vstupenkou e-ticket.

 

Následne je potrebné zakliknúť správne číslo objednávky/číslo nákupu z e-mailu. Po otvorení zvolenej objednávky, je potrebné zakliknúť číslo lístka vstupenky, ktorú chce zákazník vrátiť. Číslo lístka sa nacháza na vstupenke pod barcode (pod čiarovým kódom). Po zakliknutí všetkých vstupeniek, ktoré chce zákazník vrátiť, následne zaklikne "Vrátiť lístky" (na spodku objednávky). Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola uhradená.

 

b) e-mailovou žiadosťou na: reklamacie@ticketmedia.sk , pričom k žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť číslo objednávky/číslo nákupu, vstupenky v elektronickej podobe, ktoré boli zaslané, detail transakcie, kde je zreteľne uvedený dátum, číslo účtu platcu a suma. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola uhradená.

 

img

 

Baráž sa presúvať nebude
Podľa Kováčika napriek šíreniu koronavírusu na "starom kontinente" predstavitelia Európskej futbalovej únie (UEFA) chcú, aby sa marcové zápasy baráže o postup na tohtoročné ME odohrali podľa plánu. "Snažíme sa, aby sme mali čo najaktuálnejšie a najpresnejšie informácie. Sme v kontakte s UEFA. Tá trvá na tom, že zápasy by sa mali odohrať v stanovených termínoch," povedal Kováčik na utorňajšej tlačovej konferencii.

 

img

 

Problém so zložením mužstva? 
Koronavírusom najviac postihnutou krajinou v Európe je Taliansko, kde pôsobí viacero slovenských reprezentantov vrátane Milana Škriniara v Interi Miláno, Juraja Kucku v Parme či Stanislava Lobotku v Neapole.

 

img

 

Kováčik nevie povedať, aký dopad by mohla mať situácia v Taliansku na zloženie reprezentačného mužstva. "Tréneri komunikujú s hráčmi v Taliansku. My tiež komunikujeme s ambasádou. Detailnejšie informácie však momentálne neviem povedať," skonštatoval šéf SFZ.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies