Prokurátor najskôr prekročil rýchlosť, potom nafúkal viac ako dve promile

NETKY.SK • 5 Január 2017, 08:45 • 2 min
Prokurátor najskôr prekročil rýchlosť, potom nafúkal viac ako dve promile

HUMENNÉ – Policajti v Humennom zastavili vodiča, ktorý prekročil najvyššiu povolenú rýchlosť. Dali mu aj fúkať a v dychu mu namerali viac ako dve promile alkoholu. Za volantom sedel prokurátor Okresnej prokuratúry v Humennom. Do policajnej cely ho však neumiestnili.

slovakia

left justify in out

O prípade informovala TV JOJ, podľa ktorej mal prokurátor namierené do centra Humenného. Prekročil povolenú rýchlosť, a tak ho zastavila hliadka, ktorá ho podrobila dychovej skúške.

 

“Výsledok bol pozitívny s nameranou hodnotou 0,91 mg etanolu na liter vydychovaného vzduchu,“ povedal pre TV JOJ hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

 

Prokurátor napriek tomu, že riadil vozidlo pod vplyvom nebol umiestnený do cely. “Službukonajúcim lekárom nebol daný súhlas na umiestnenie obvineného do cely policajného zaistenia,“ dodal Daniel Džobanik.

 

“Generálna prokuratúra vyjadruje poľutovanie nad konaním prokurátora,“ povedala hovorkyňa prokuratúry Jana Tökölyová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies