Prievidžan vypil priamo v predajni dve fľaše slivovice, hrozia mu dva roky za mrežami

NETKY.SK • 5 November 2014, 11:05 • 2 min
Prievidžan vypil priamo v predajni dve fľaše slivovice, hrozia mu dva roky za mrežami

PRIEVIDZA - Z prečinu krádeže obvinil 3. novembra poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Prievidze 36-ročného Martina z rovnakého mesta.

slovakia

left justify in out

"Obvinený v sobotu 1. novembra podvečer odcudzil v obchodnom dome na Nábrežnej ulici dve fľaše slivovice. Neunúval sa ani prejsť cez pokladňu a vypil ich priamo v predajni," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Ako ďalej uviedla, Martin prázdne fľaše ponechal v regáli a odchádzal z predajne, jeho konanie však spozoroval pracovník SBS. "Spoločnosti so sídlom v Bratislave spôsobil celkovú škodu vo výške 12,78 eur. Obvinený sa už v predchádzajúcich 12 mesiacoch dopustil priestupku proti majetku, vtedy dostal pokutu. Teraz ho môže jeho chuť na alkohol, ktorý však nezaplatil, stáť až dva roky odňatia slobody," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies