Prievidžan napadol muža, spôsobil mu amnéziu

NETKY.SK • 24 Október 2014, 16:07 • 2 min
Prievidžan napadol muža, spôsobil mu amnéziu

PRIEVIDZA - Zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva obvinil vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Prievidzi 28-ročného Michala z Prievidze.

slovakia

left justify in out

"Obvinený ešte vo februári na ulici J. Bajzu napadol rovnako starého Jána," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
     

Uviedla, že Prievidžan najskôr Jána udrel päsťou do tváre a hlavy, keď napadnutý muž spadol na zem, tak ho útočník naďalej udieral. "Spôsobil mu tržnú ranu na hlave a otras mozgu s dezorientáciou a amnéziou. Zranenia napadnutého si vyžiadali dvojtýždňovú práceneschopnosť a sťaženie bežného spôsobu života," spresnila.
     

Obvinenému Michalovi v zmysle zákona za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody v trvaní od štyroch do desiatich rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies