Prievan v Markíze: Nový generálny riaditeľ možno zruší stanicu Fooor!

NETKY.SK • 29 Október 2013, 16:33 • 2 min
Prievan v Markíze: Nový generálny riaditeľ možno zruší stanicu Fooor!

BRATISLAVA - Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) zatiaľ neeviduje oznámenie o ukončení vysielania programovej služby TV Fooor.

slovakia

left justify in out

O možnom konci najmladšej televíznej stanice z portfólia Markíza group informoval v dnešnom vydaní denník Nový Čas. Markíza zatiaľ správu bližšie nekomentuje. Podľa vedúcej PR TV Markíza Tatiany Tóthovej v súčasnosti je pre Markízu prioritou posilnenie Doma a Dajto. Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa RVR Lucia Jelčová, digitálni vysielatelia musia ukončenie vysielania programovej služby licenčnej rade oznámiť. "Povinnosť oznámiť rade ukončenie vysielania programovej služby sa viaže ku dňu, kedy sa prestal šíriť signál koncovému užívateľovi," konštatovala Jelčová.

Nový Čas dnes informoval, že po nástupe nového generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho prechádza televízia radikálnymi zmenami. Chystá sa škrtať nielen v radoch zamestnancov, ale aj v programovej štruktúre. Umieračik pravdepodobne zazvoní nad najmladšou stanicou skupiny Markíza, Fooor. Z televízie koncom októbra presunú seriály Priatelia, Frasier či Teória veľkého tresku na silnejšie kanály Dajto a Doma. Presuny najlepších sitkomov z televízie jednoznačne naznačujú jej zánik, dodáva denník. 

Nový kanál skupiny Markíza Fooor začal vysielať 25. februára tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies