Pri ranči, kde pochovali Šarona, dopadli palestínske strely

NETKY.SK • 13 Január 2014, 17:24 • 2 min
Pri ranči, kde pochovali Šarona, dopadli palestínske strely

JERUZALEM – Palestínski militanti odpálili v pondelok z Pásma Gazy dve strely, ktoré dopadli v oblasti neďaleko ranča, kde dnes pochovali izraelského expremiéra Ariela Šarona. Vo vyhlásení o tom informovala izraelská armáda, podľa ktorej strely dopadli do otvoreného priestranstva na púšti Negev pri severnej hranici s pásmom.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca Micky Rosenfeld informoval, že terčom bolo pravdepodobne mesto Sderot, ktoré leží neďaleko. Strely našťastie nikoho nezranili a nenarobili škody.

Strely dopadli štyri kilometre od rodinného ranča Havat Šikmim na severe púšte Negev. Tu v pondelok pochovali bývalého premiéra Šarona, ktorý zomrel vo veku 85 rokov po ôsmich rokoch v kóme. Izraelské sily posilnili bezpečnosť v okolí ranču pre obavy z možných raketových útokov zo strany palestínskych ozbrojencov. V oblasti tiež aktivovali protiraketový systém Železná kupola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies