Pri nehode na diaľnici sa zranili štyria ľudia

NETKY.SK • 1 September 2013, 15:00 • 2 min
Pri nehode na diaľnici sa zranili štyria ľudia

MALACKY - Na diaľnici D2 v smere z Malaciek do Kútov okolo 10:00 havarovalo osobné auto, pri nehode sa zranili štyria ľudia.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy. Zranených previezli do nemocnice v Malackách a Univerzitnej nemocnice v Bratislave na Kramároch. Diaľničný úsek medzi Malackami a Kútmi bolo od 10:25 do 10:56 uzavretý. Hasiči urobili protipožiarne opatrenia, poskytli predlekársku prvú pomoc a pomáhali pri naložení zranených osôb do vrtuľníka a sanitiek. 

Havarované auto značky Mercedes malo rakúske evidenčné číslo. "Podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, 83-ročný vodič sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, s vozidlom zišiel mimo vozovku do priekopy, kde narazil do betónovej základovej dosky," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Posádku vozidla tvorili štyria ľudia - dvaja muži a dve ženy. Vodiča a jeho 80-ročného spolujazdca previezli so zraneniami na ošetrenie do nemocnice v Malackách. Vrtuľník transportoval 71-ročnú ženu do nemocnice v Bratislave, rozsah jej zranení nebol na mieste nehody známy. V nemocnici skončila aj ďalšia spolujazdkyňa, 74-ročná žena. "Alkohol v dychu vodiča zistený nebol," dodala Kurucová. Škodu predbežne vyčíslili na 10 tisíc eur. Dopravnú nehodu vyšetrujú. 

Agentúru SITA o tom informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies