Ovečkin dvoma gólmi zachránil Capitals, Vegas postúpil do ďalšieho kola

NETKY.SK • 19 August 2020, 14:42 • 2 min
Ovečkin dvoma gólmi zachránil Capitals, Vegas postúpil do ďalšieho kola

EDMONTON/TORONTO - Ruský hokejista Alexander Ovečkin sa dvoma gólmi postaral o prvú výhru Washingtonu. Vegas zdolal Chicago a postúpil do ďalšieho kola play off.

slovakia

left justify in out

Ruská hviezda udržala play off šance Capitals

Do 4.zápasu lepšie nastúpili hráči Islanders a hneď po prvej tretine to vyzeralo tak, že Washington sa rozlúči s play off, no v druhej tretine sa hráči Capitals prebrali, gólmi KuznecovaOvečkina vyrovnali stav zápasu na 2:2. V tretej tretine padol už iba jeden gól, strelil ho ruský veterán Alexander Ovečkin a Capitals zvíťazili výsledkom 3:2. Séria pokračuje do 5. zápasu v stave 3:1 pre Islanders.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Washington Capitals (@capitals),

 

Vegas v tesnom zápase zdolali Chicago a postúpili ďalej

Hokejisti Vegas Golden Knights sa stali prvým postupujúcim tímom do 2. kola play off NHL. V piatom zápase štvrťfinále Západnej konferencie v Edmontone zdolali Chicago Blackhawks 4:3 a v sérii zvíťazili 4:1.
Golden Knights prehrávali od 19. minúty 0:2, no tešia sa z postupu. Víťazný gól strelil v 42. min Alex Tuch. Zlatí rytieri potvrdili post nasadenej jednotky Západnej konferencie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona