Pri nakrúcaní nového filmu Cuaróna napadli členov štábu, niektorých museli hospitalizovať

NETKY.SK • 3 November 2016, 16:08 • 2 min
Pri nakrúcaní nového filmu Cuaróna napadli členov štábu, niektorých museli hospitalizovať

MEXIKO - Pri nakrúcaní najnovšej snímky mexického filmára Alfonsa Cuaróna v Mexico City napadli členov štábu. Stalo sa tak v utorok po tom, čo skupina ľudí, ktorá sa vydávala za zamestnancov miestnych úradov prišla na miesto nakrúcania v mestskej časti Cuahutémoc a snažila sa im zabrániť v práci.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia mestskej polície pre agentúru AP uviedli, že došlo k ostrej hádke, ale nikto z účastníkov nebol zranený. Päťdesiatštyriročný Cuarón v tom čase nebol pri nakrúcaní.


Miestnym autoritám však oponuje produkčná spoločnosť Espectáculos Fílmicos El Coyúl, ktorá na projekte pracuje. V liste, ktorý sa podarilo získať portálu Deadline, tvrdia, že došlo k napadnutiu, pričom piatich členov tímu museli hospitalizovať. Štáb okrem toho pri incidente údajne aj okradli.


Cuarónov najnovší projekt, ktorý je prvým od snímky Mexická jazda (2001), čo nakrúca v Mexiku, zatiaľ nemá oficiálny názov. Jeho dej by sa mal odohrávať v roku 1970, pričom by mal sledovať jeden rok v rodine strednej vrstvy, ktorá žije v Mexico City. Filmár je spolu s Gabrielou Rodriguez a Nicolásom Celisom aj producentom filmu. Jeff Skoll, David Linde a Jonathan Kind sú zase výkonnými producentmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies